- 8. december 2020
- by Christian Svane
- 0 Synes godt om
- 0 / 5
- Sværhed: Let
-
Set970
En lækker lille snack når man får gæster eller et fastfood måltid til familien. Disse quesadillas er helt fantastiske til det hele.
Lad dig ikke snyde af disse flade sataner! Med en ordentlig omgang salat, er det et ganske let aftensmåltid. Kom evt. nogle tynde skiver stegt kyllingebryst i quesadillaen, og vupti, så er er der endnu mere gods i quesadillaen.
På en god dag, er det værd at smide disse bassedrenge på grillen. Så kan man have gang i mange = kortere tilberedningstid. På en regnfuld dag kan du også lave dem på en pande i køkkenet.
Quesadillas
Christian SvaneForb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Retter Appetizer, Snack
Køkken Mexicansk
Antal 4
Ingredienser
- 8 stk tortillas
- 300-400 g revet cheddarost
- 2-3 stk forårsløg
- 1 glas salsa
Sådan gør du
- Vask, rens og snit nu forårsløgene i fine skiver og bland dem i en skål med cheddarosten.
- 4 tortilla-pandekager smøres med et fint lag salsa. Den resterende salsa gemmes til at dyppe quesadillaerne i, når der spises.
- Læg en god håndfuld løg- og osteblanding på hver tortilla, eller indtil du ikke har mere.
- Læg de restrende tortillas oven på som et låg.
- Varm en pande op til middel/høj varme og lun quesadillaen herpå. Der skal ingen fedtstof på panden. Vend quesadillaen med en bred palet. Så er den nemmere at styre og fyldet falder ikke ud i vendingen.
Tip til opskriften
Når quesadillaen tilberedes på panden, smelter osten og får det hele til at hænger sammen. Smeltet cheddar uhhh yeaar! Pandekagen bliver også stiv, hvilket gør det nemmere at håndtere den.
Det er selvfølgelig en ret, som kan laves meget mere autentisk, hvor man laver sine egne tortillas og egen salsa. Men så bliver det også et mere omstændigt måltid.
Velbekomme.